A curly life

Det var med en noe nølende hånd jeg logget meg på her i formiddag. Jeg mener selv å være en habil bruker av nettet, men blogging har så langt vært et fjernt og ukjent begrep for meg. Allikvel og kanskje – understreker kanskje, kan dette være en passende kanal for et krøllete hode med sterk skrivetrang og stort formidlingsbehov.

Jeg prøver meg…

Reklamer

3 tanker om “A curly life

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s