Tilbake igjen, eller bare innom?

Sannelig – så kom jeg tilbake til wordpress, etter nesten nøyaktig ett års fravær. Ikke at jeg rakk å bli særlig aktiv forrige gang. Til det var (er) konseptet med hvordan man får designet siden slik man vil, alt for  komplisert for en krøllete sjel som liker at ting fikses fort. Jeg har riktignok kommet et par steg videre i dag. Ikke verst at bildet nå er synlig om ikke annet. Men –  hvor det blir av det jeg har skrevet i «biografien» feks, det undres jeg fortsatt over.

Angående å fikse ting fort. Det at jeg er tilbake igjen, skyldes en hardbarka influensa, som ikke har gått FORT over. Men, som gir god tid til å fikle med ting som bør ta kort tid, og som ikke gjør det!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s