«Nå er det stille i fjøset»

Småsyk, blek og frossen la jeg meg i solariumet for et par timer siden… Og siden har jeg smilt! Plutselig kom jeg på små insidenter fra årets julebord… Tidenes julebord kanskje! Plutselig – og helt ufrivillig, ser jeg for meg en av mine mannlige (selvsagt) kollegaer dra i gang «Nå er det stille i fjøset» på vårt improviserte dansegulv…. Og det verste – han fikk med seg ALLE. Det var som om  musikken – og tiden, stoppet et lite øyeblikk. Jeg erindrer naken brystkasse under en dressjakke – slipset fortsatt på, et dansende par som faller over et bord, vrikkende, nærgående hofter, korte kjoler og vinflasker fungerende som mikrofoner. Aldri har vi sunget høyere, klarere – og ALDRI har vi vært mer glade i hverandre både under og etterpå.

Den dagen, og dagen i dag hadde ikke vært den samme uten. All thanks to VG!

(Nå også som teambuildere for ansatte på psykiatrisk akuttavdeling)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s