SAS – ut på tur, igjen :-)

14.februar dumpet følgende brev ned i min postkasse:

Kjære Kristin O!

Takk for din henvendelse.

Det er leit å høre at flyreisen med SASNorge ikke stod til forventningene deres, og det er leit å høre at reisen var som du beskriver.

En tilbakemelding er videreformidlet til ansvarlige avdelinger  for cabin crew og vår produktavdeling for Inflight Products Food and Beverage.

Når det gjelder ebentuelle forespørsler om et besøk i cockpit, så kan vi bekrefte det du selv trodde, at det desverre ikke tillates grunnet sikkerhetsmessige årsaker. Cockpit-døren er stengt under hele flygningen, og skal kun åpnes innenifra – med unntak av nødsituasjoner.

Vi har valgt å sende dere et presangkort til èn overnatting for 2 personer på et av Rica-hotellene i Norge, samt NOK200 hver til barna deres, som vi håper dere kan sette pris på og få glede av. Denne er sendt på utbetalingsblankett.

Vi håper fremtidige reiser vil oppleves som positive, og at vi kan håpe på å få ønske dere velkommen om bord igjen til oss ved en annen reise.

Med vennlig hilsen Scandinavian Airlines System

Customer Relations

Elisabeth Asperstrand Bubresko

Supervisor

Jeg imøteser beklagelsen og kjenner en tilfredshet over at jeg som småkunde blir lagt merke til. Jeg synes det er fint at henvendelsen min blir tatt alvorlig – og antageligvis sett på som både troverdig og seriøs. SAS har som kjent store utfordringer for tiden hva troverdighet angår. Jeg tror det å møte småkunder på en skikkelig måte er en viktig del av helheten i arbeidet med å snu det som etterhvert har blitt en dårlig trend. Inspirert og lei av holkeføre trykker jeg herved på «Bestill», og er om litt ett skritt nærmere et nytt eventyr – med SAS som medhjelper…:-)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s