Nok en krøllete dag

Her ligger jeg – under pleddet etter en hektisk, men velfortjent fridag. Har fått fikset på krøllene hos min Kirgistanske (heter det det?!) frisør – som vet å behandle meg som en dronning. Dagen har også inkludert litt  shopping. Merkelig hvordan jeg alltid blir shoppinginspirert etter et besøk hos ham. Lurer på om det er et fenomen jeg er alene om. Hmm. Uansett – jeg har ikke pakket ut av posene enda… De står ved siden av sengen oppe. Så lenge jeg ikke ser dem, og heller ikke logger på nettbanken for å sjekke saldoen – så er det liksom som om pengene ikke har forsvunnet (enda).  Fortrengning heter det visst på fagspråket. Det er hvertfall et kjent fenomen. Når jeg på et tidspunkt, litt senere i kveld, blir innhentet av mine handlinger – så har jeg allerede neste forklaring for meg selv klar – det er nemlig noe i dette geniale ordspråket til L’oreal – Because I’m worth it. Jeg har jobbet i helgen, prinsessene er hos pappaen sin, jeg våknet med migrene i dag, det kan hende jeg får «den jobben» og da bør jeg føle meg vel og se bra ut osv. Jepp. Det er nøyaktig slik det har seg at de posene havnet ved siden av sengen min. Riktig nok skal det nevnes at det ikke er snakk om maaaaange og fulle poser – men uansett, det er altså fordi jeg er verdt det.

Så er det dette med etter den søte kløe osv. Her ligger jeg som et halvveis vrak under pleddet – med krøllene rett til værs. Migrenen er høyst tilstedeværende og egentlig føler jeg meg nokså skrall her jeg ligger i halvmørket (NEI, det er ikke den dårlige samvittigheten og JA, jeg vet jeg ikke burde bruke pcen). Men, så oppdaget jeg noe underfundig på telefonen min i stad – Walk around the world.

Visste du at du/jeg vil bruke 17 år på å gå fra Oslo til Acapulco i passe gåfart? 2 år på å gå til Amsterdam, 26 år til Apia, 15 år til Bangkok, bare 4 år til Barcelona- juhuuu, 17 år til Brasilia, 14 år til Las Vegas og 28 år til Melbourne?!

This information made my curly day!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s