Red shoes

Sitter her og småsturer med hodepine som jeg slettes ikke kan ha. Jeg skal egentlig på vorspiel om 4 minutter. Men jeg lurer; er det tilfeldig at jeg fikk hodevondt etter å ha kjøpt disse sexy, søte og nødvendige skoene i dag?  Det skal nevnes at turen som talte noe over 7000 skritt (den tidligere omtalte mobilen teller meg), også brakte med seg matchende rød trenchcoat, undertøy, sokker, topp og hårspenne.  Jeg kjenner jeg begynner å bli litt engstelig for at jeg kanskje har utviklet en slags shoppingssamvittighet som bokstavelig talt går til hodet på meg. Eller; som en venninne nettopp prøvde å ymte frempå om – kanskje du rett og slett blir så opprømt at blodtrykket stiger og hodepinen derfor blir et faktum?

Neeeeeeeeei.. Jeg tviholder på teorien om shoppingsamvittighet – som jeg heretter forlanger at inntrer FØR jeg vurderer å dra kortet!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s