Valgets kvaler

Jeg holder oppriktig talt på å bli gal, tror jeg. Om det er på grunn av solstikk, pollenallergi eller uventede og hyggelige tilbakemeldinger, det vet jeg ikke. Men faktumet er, at fine ting ofte skjer når man minst aner det – og kanskje når du ubevisst og mest av alt trenger det.

Som jeg tidligere har nevnt, så er jeg i en prosess hvor jeg vurderer et jobbskifte. Responsen så langt har vært svært positiv og jeg liker tanken på at næringslivet er nysgjerrige på folk med en litt annerledes bakgrunn. På tirsdag hadde jeg en samtale med min sjef om prosessen jeg befinner meg i, hvorfor jeg havnet i den og hva jeg tenker fremover. Jeg synes det er viktig å være ryddig på slike ting. Kort fortalt – jeg var forberedt på at det ville bli en samtale om hva som skulle til for å få meg til å bli. Men, at jeg skulle gå ut derfra så beriket, det hadde jeg aldri trodd. Jeg fikk et betydelig lønnsløft, jeg fikk «go» for å søke meg inn på deltidsutdannelse som et ledd i å formalisere den allerede spesielle kompetansen jeg har, og jeg fikk «go» i forhold til et HCR-20 kurs (farlighetesvurderingskurs), som jeg lenge har ønsket meg. Jeg fikk også MANGE og svært hyggelige tilbakemeldinger fra navngitte kollegaer som ovenfor «sjefen sjæl» hadde uttrykt sin bekymring for å miste meg. Jeg ble utrolig rørt og stolt, og har knapt – grunnet janteloven som står sterkt i statlige bedrifter, fortalt dette til noen. (En lov jeg ikke vanligvis følger til punkt og prikke forøvrig) Alt dette skjedde altså en helt vanlig tirsdag, hvor solen stod høyt på himmelen, jeg var sliten etter jobbehelg, superpumaallergisk, bekymret for familieting og sinna på Audien.

Nå sitter jeg her med valgets kvaler. Tusen spørsmål og problemstillinger farer rundt i mitt allerede krøllete hode. Jeg vet hva de fleste synes jeg bør gjøre… Men, magefølelsen MIN er ikke helt sikker.

Jeg har mye ugjort… Men, gode innspill mottas allikevel med takk.

Reklamer

En tanke om “Valgets kvaler

  1. Tilbaketråkk: Janteloven og jeg « A curly life

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s