Åpent brev til Bjarne Håkon Hanssen

Kjære Bjarne Håkon

Etter å ha sett Reflektor på Tv2 i går, er jeg kraftig provosert over den forenklende og polariserende fremstillingen i programmet. Det er dessverre mange nyanser som ikke kommer frem, slik Tv2 velger å fremstille saken. Både i kraft av å være nærmeste pårørende til en rusmisbruker, men også som ansatt i psykiatrien, har jeg et innstendig ønske om å komme i dialog med deg som øverste ansvarlig for sosialpolitikken her i landet. Jeg legger ved en link til bloggen min (tross deres holdning om ikke å etterkomme ønsker om å kommentere osv). Jeg håper departementet vil bidra til fortsatt å belyse temaet «Gratis heroin», men sett fra flere perspektiver.

I mitt siste innlegg  Gratis heroin?, er det linket til flere innlegg om samme tema (det er flere innlegg enn det er linket til i teksten). Der belyses ytterligere konsekvenser av det å være pårørende til en rusmisbruker. Kan hende, setter det også forslaget om «Gratis heroin» inn i en større sammenheng. En sammenheng som fortjener å bli kjent for allmennheten. Jeg møter gjerne noen fra ditt departement til debatt om den saken.

Beste hilsen

Curly

Brevet er nettopp sendt som epost til ministeren og selvsagt signert med fullt navn. Jeg venter spent på et tilsvar.

Reklamer

6 tanker om “Åpent brev til Bjarne Håkon Hanssen

  1. Kjempebra! Ellers så syns jeg tv2.no virker mer balansert i framstillingen enn jeg har inntrykk av at Reflektor var – men jeg så ikke programmet, der har jeg bare dine inntrykk å basere meg på.

  2. Programmet var elendig vinklet rett og slett! Men all ære til familien som stilte opp. Min familie kjenner seg godt igjen i mange av de problemstillingene de nakent og ærlig lar folk få innsyn i. Jeg blir hjerteglad når folk kan se forbi skammen, og søke løsninger.

  3. Tilbaketråkk: Erfaringsbloggens opphav « Erfaringsbloggen

  4. Tilbaketråkk: Om Erfaringsbloggen « A curly life

  5. Tilbaketråkk: Avslag fra helseministeren(s sekretær) « A curly life

  6. Tilbaketråkk: Avslag fra helseministeren(s sekretær) « Erfaringsbloggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s