BloggCamp 2009

bloggcamp_logo

Thomas Moen, primus motor og festivalgeneral, har invitert meg til Europas første bloggfestival, BloggCamp 2009. Festivalen går av stabelen i Kristiansand 19. til 21.juni. Jeg var så heldig å motta en slik invitasjon fordi Thomas liker bloggingen min og fordi jeg har meninger om arrangementet. Dessuten hadde han rett og slett hadde lyst til å treffe meg in person – noe som forøvrig er gjensidig!  Jeg føler meg priviligert og gleder meg!

Det ligger nemlig an til å bli en helg med en spennende kombinasjon av faglige foredrag (les mer), hygge på stranden og festligheter til musikk mikset sammen av DJ Strangfruite og venner. VG-Nett skal visstnok livestreame alle foredrag.

I tillegg til solide foredragsholdere som Øyvind Solstad og Martin Bekkelund, blir det premiere på den norske filmen Upperdog. Det skal deles ut et bloggstipend på 10.000 kroner og det vil være muligheter til å prøve seg på havrafting. I forbindelse med Carl Honores foredrag In praise of slow, blir det verdenslansering av SlowPlanet – en happening jeg personlig gleder meg veldig til. Fra pressemeldingen til SlowPlanet: Registrere deg som borger i Slow Planet – den nye, nettbasert møteplassen for den stadig voksende, globale slowbevegelsen. Noe for deg?

Arrangementet har VG Nett som hovedsponsor og støttes også av blant andre 4am.no, Dale+Bang og Vest-agder fylkeskommune .

Overnatting: Jeg har leid meg et romslig rom til en billig penge i sentrum, men det er fullt mulig å ligge i telt på campen – som foregår på stranden Roligheden, ca 2 km fra Kristiansand sentrum.

I følge Thomas er 100 av Norges mest innflytelsesrike bloggere bekreftet, og flere med meg håper og tror at BloggCamp  blir en vellykket og årlig hendelse.

Bestill billett her

Håper vi sees!

Reklamer

7 tanker om “BloggCamp 2009

  1. Tilbaketråkk: Bokkontrakt og stort engasjement « Den store mobbebloggen

  2. Tilbaketråkk: Bokkontrakt og sommerfugler « A Curly life

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s