På plass i Kristiansand

Etter å ha blitt hentet på flyplassen av Thomas Moen, er jeg omsider vel innstallert  i min egen store kjellerleilighet på Goldfinger Plaza (navnet lyver en hel del, tro meg). Til alt hell viser det seg at jeg bor supersentralt og jeg fant til og med vinmonopolet (som det er bare er to av i Kristiandsand?!)  på første forsøk. I øyeblikket nyter jeg et glass Lindemanns Chablis og tenker at livet slettes ikke er verst og at det saktens er mye man ikke vet man skal oppleve før man opplever det.

Som nevnt så ble jeg – rettere sagt vi – hentet på flyplassen av bloggfestivalgeneral Thomas Moen. Noe jeg faktisk ikke ante på forhånd, men ble svært lykkelig over, da det høljregnet ved landing. Ikke ante jeg at jeg hadde tatt samme fly som (den kjente) Toroborgen, Ida Wullf og Marie (som jeg ikke kjenner bloggnavnet til enda). Vi ble fraktet frem til våre respektive bosteder og fikk underveis vite at vi mellom kl.14 og 17 i morgen, skal få VIP-behandling!

Hjelpes – jeg har i grunnen ikke skjønt det før nå. Jeg er en VIP eller VIB om du vil – very important blogger (OMG). I det angitte tidspunktet i morgen, blir vi – sammen med foredragsholderne – tatt med på havrafting og deretter ut til et idyllisk fyr hvor vi skal spise og slappe av, før resten av programmet fortsetter.

Dersom du klikker her, får du opp oversikten over foredragsholderne. Har du spørsmål du synes jeg bør stille dem, kan du sende meg @/DM på twitter, hvor jeg er @vrangest eller legge igjen spørsmålet ditt i  kommentarfeltet under.

Nå må jeg derimot løpe – skal fikse noe hemmelig og dessuten registrere meg på Kick, hvor det senere i kveld blir åpning av bloggcampen og konsert med Marte Wullf og Erik Faber (sistnevnte mener jeg var nokså hot en gang i tiden – da jeg var på alder med Ida Wullf og Toroborgen…)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s