Gårsdagens konsert og dagens program

Det skal ikke stikkes under en stol at jeg følte meg en smule lost in space i går ettermiddag. Å være alene uten kjente i en storby som Kristiandsand – det kan i sannhet oppleves som skummelt for ei tuppe fra Asker. Heldigvis hadde jeg utvekslet telefonnummer med Martin Bekkelund, som hadde holdt av plass til meg ved «gamlehjembordet» (no pun intended, Martin). Senere på kvelden bidro gutta i Colt PR til at kvelden forble hyggelig. Dessuten ble jeg sjarmert i senk av skjønne Toroborgen.

Etter en liten velkomsttale – keynote heter det visst – av Thomas Moen, var det duket for en av de fineste og mest uventede konsertopplevelsene jeg har hatt på lenge. Grunnet utsikter til regn på det opprinnelige konsertstedet i Ravnadalen, hadde Marte Wulff med venner bedt om å få ha konserten sin på Kick (insted) hvor Bloggcamp skulle ha sin fest.

Og konsert ble det! Jeg tror knapt jeg var uten gåsehud i den halvannen timen konserten varte. Jeg ble rett og slett musikalsk forført og fatter ikke hvordan jeg kan ha gått glipp av henne, jeg som vanligvis er oppdatert på god musikk. Konserten i stikkordform: Sår, flørtende, melankolsk og vakker! Dessuten var det rørende å se den fantastisk sterke kjærligheten i blikkene som ble utvekslet mellom Marte og kjæresten hennes, Nicolai Funch, som spilte gitar. Erik Faber slang også innom – like fin på alle måter – som før.

I skrivende stund ligger jeg i sengen og hører på Lady – en av kveldens høydepunkt!

Snart på tide å ta fatt på dagens maratonprogram som VIB (OMG). Været er nydelig og jeg gleder meg til å høre Carl Honore snakke om In praise of slow (se den på TED) før havrafting og mye annet fint.

Reklamer

2 tanker om “Gårsdagens konsert og dagens program

  1. Åh.. jeg skulle jo vist deg litt av min by mens du var her. Men det ser ut som du koste deg likevel. Kan du komme tilbake igjen en gang, når jeg ikke ligger paddeflat med matforgiftning??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s