Photochallenge og spontan-tweetuposlo

Det nærmer seg helgens photochallenge som arrangeres i samarbeid med gruppene Twitter Photochallenge og FotoKaffe i Middelalderparken i Oslo sentrum, lørdag 12:00 – 18:00. I den forbindelse kom jeg på at vi kan gjøre det til en spontan-tweetup. Jeg er sikker på at det er mange ferierende tvitrere i Oslo denne helgen og dette er en glimrende anledning til å hilse på kjente og ukjente.

Jeg lokker med hjembakte kanelsnurrer, kaffe – og hyggelig skravlings oss tvitrere og andre i mellom! Ta gjerne med deg mat, drikke og noe å sitte på. Vi møtes ved ruinene fra kl.12 og utover (Google Maps http://tr.im/tUj6).

Det ser ut til at det blir mediedekning og med andre en mulighet til å profilere seg litt ekstra, om man ønsker det.

Når det gjelder photochallengen, blir hovedfokuset på arrangementet 25. juli, men fordi dette er en bok for hele landet, oppfordres alle til å ta bilder som passer til emnet. Meld deg gjerne på eventen på Facebook, selv om du ikke har anledning til å møte opp i Oslo.

Det er allerede postet flotte bilder på Facebook-eventens side, men også i  Flickr gruppen Fotokaffe ogMobbeboka på Flickr.

Som tidligere nevnt, ønsker jeg å bruke bilder som formidler håp og verdighet. Men fordi flere av bokens tekster er svært alvorlige ønsker jeg også bilder som reflekter alvor, sinne, avmakt og hat. Gjerne bilder som er provoserende og sterke i sin uttrykksform både når det gjelder positive og negative følelser/sinnstemninger.

Jeg ønsker at bildene skal være en kombinasjon av mennesker i alle aldre og naturen brukt på ulikt vis. Bildene blir trykket i sorthvitt i boken, og om jeg kan få ønske meg noe – så ønsker jeg at bildene postets ferdig bearbeidet. Et lite hint; jeg har sans for dybde og bruk av kontraster i fotografiene.

Frist for å levere ferdige bilder: Onsdag 19.august.

NB! Jeg kommer til å velge ut de bildene jeg synes er best – og kan hende ber jeg om hjelp underveis. 25.august vil jeg offentliggjøre valgene mine. Det vil da bli mulig å være med å stemme frem ca 20 bilder som skal brukes i boken. Bildene som brukes vil bli kreditert og du blir bedt på lanseringsfest.

For å hjelpe dere litt mer på vei, her følger noen setninger jeg ønsker meg illustrasjoner til:

– Eg er laga av glas

– Hatet skal ikke glemmes

– Jeg er like sterk som jeg er svak. Jeg er dobbel

– Jeg sluttet å ta sats

– Se på Bollerud, grasiøs som en flodhest, og HØR  det dundrer i gulvet når hun tar sats for å hoppe over bukken

– Jeg var ikke bare en sytepave, jeg var Bølla

– Du stod rett foran meg, men jeg så deg ikke

– Janteloven

– Styggedumma det er meg

– Jeg peker nese til verden – jeg er lykkelig og fri!

– Jeg turde ikke fortelle deg at jeg ble mobbet. Jeg var redd du skulle skamme deg over meg

– Jeg er en overlever!

– Se meg, snakk med meg!

– Ensom og venneløs

– Jeg hadde ingen beskyttelse

– Den arrogante sjefen min og lille meg


Reklamer

5 tanker om “Photochallenge og spontan-tweetuposlo

 1. Mange interessante setninger. Spørs om ikke jeg har lyst til å tøffe meg å slenge på et bilde eller to.
  1. Fordi jeg tror jeg har noen som kan passe!
  2. Spennende prosjekt å få være med på å illustrere!
  3. LANSERINGSFEST= HØYE HÆLER!

  Hadde jeg vært vært litt morsom, hadde jeg hevet meg i bilen imorgen med googlemaps som passasjer.

 2. Vakreste Curly, jeg digger prosjektene dine! Det ville vært meg en ære å få bidra, under visse omstendigheter (som du er klar over)! Jeg leser alle dine blogger med både iver, entusiasme og skepsis, og jeg nyter hvert sekund! Jeg stiller meg åpen, for andre gang… men!!!!!

 3. Tilbaketråkk: Om jeg skulle føle at verden går imot meg… « Under stjernene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s